Monday, December 14, 2009

Weekend Yang Full..

Erm kebizian sguh arinie tau..!~ Sejak pn.nyamok da blik ofis mmg la xcukop kaki tangan sy nk wat sume keje tau!~!* Nie yg aii tensen dwatnyer..~!

Enough2..bout stress nie kita campak jauh2~!
Skrg nk citer psl weken sy yg mmg full dn bz yg teramat..~!
*cehh ayt xhengat,ntah apa yg bz nyer walhal dok bersoka2+makan2+gelak2 sudahnyer malam xbole tdo..!~huhu*

Nie kira part 1 la citer psl weken yg full..!~Start ari Sabtu la kn!!~

Ari Sabtu sy dan mber2 ofis plan nk nengok citer Santau kat KLCC..~!
Dari Jumaat mber da siap2 bookin yela takut beratur beria2 last turn weols tiket sold-out plak kn!!~
Dari weols xpasal2 jadi Hulk lebih baik bookin siap,apa guna ada order online kn???




Memula nengok citer nie seram jugakla..~!
Sy siap tutop muka dan jerit bgai,tp ada part2 yg kelakar dn lgsung da xjadi seram..~!

Tapi seyesla,sy tatap takot dan part yg paling sy gerun time wife dia permainkan ayat suci ms deols baca dalam kete dan masa dekat surau kot yg ustaz tue tgah berzikir wife dia yg kna santau tue bole ikut berzikir tapi dgn cara dia sdri!~!
Owh membuatkan sy semakin takut dn takot!~!
Tapi citer nie ada jugak cam tahyul ckit part akhir yg tetiba ada cam 1cahaya yang trus menyembuhkan wife dia yg weols sangka da meninggal..~!

Walaupun 1st sy agak berlagak dok kata xtakot, tp sayala yg paling terkuat jerit ms kat panggung..~!
Sampai mengah2la aii dok terjerit2 takot+gatal..huhu

Habis tengok wayang, mn lg lau xpegi soru kan..~!
Xlengkap outing lau xpegi mencekik..!~hehe

Weols decide nak lepaks2 dekat Food Court Level 4,sambil posin2 bujet cun dsergah oleh Ac Sempoi..huhu

malu aii tau sebab tue lom sempat ready mber sy da snap curi2..Langsung terserlah kejongosan gg sy tau..!~
*pstt..pestime woohoo pki shawl,selekeh yg amat smp senget2 shawl aii tau*

Ini pempuan yg bujet cun lg cutela tue..!~ Time dia posin beria tau soh sy tgu smp dia ready..!~*cett antu punyer kawan..!~
Lagi dua orang mber kekalutan mebeli mknan sb da kebulur shrian xmkan deols kata..!~
Lantakla rugila kan sudhnyer picta deols berdua xda..kahkahkah


Weols bujet nak tengokNinja Assasin lpas pegi menchekik, tapi sume malas nk beratur..!~
Sudahnyer pegi aje membuang masa dsetiap Level kt Klcc tue dan tetiba mber beri idea ajak weols sume menyumbangkan sora yg lemak berkrim dsukai ramai kat Ampang Park..!~

Tp non ado picta masa berkarok sebab sume cam Giant berebut2 kuasa nak menyumbangkan sora yg da xmampu nk ddongar..!~
Agak2 2jam melalak,weols terus berhengat2 nak balik..!~

Maklomla deols sume bujang trang tang..tang include sy!!!!!!!!!!
Siap kena sound lagi ngn mber sy lgsung xhengat laki sb da kemarok berkarok sesajo..!~
*Sape soh ajak g berkarok,aii memang giler mikrofon..!~huhuhu*

Pkul 11+ baru sampai umah,buka pintu dediam jer takut org dalam umah dengar..!~
Bujet baik punyer masa nk konci pntu,elok bpak mertua kuar dari blik air siap tegur+sindir
"Abah tdo awl,sb ngantuk sgt td.."
Adusssss...pedih nyer rasa cam kna panah jer tau..!~!
Wat eva la janji sy happy dan bukan salu kuar dengan mber2 pun..!~

Cis menantu hantu betul sy tau...wink..wink..


LoVeaQsHa

2 comments:

Gieyana said...

byknya xtvt ko dik...mesti best kan..:)

zura@iwan said...

wahh...tgk cite santau ek..best ke ek..

Blog Widget by LinkWithin