Tuesday, December 22, 2009

Typical person..Yeker?

Tensen betul arinie,pepagi td ada division meeting then cam besala hrus kna sembur!~!
Besala susah lau dpt Lady boss nie..~!

Sumenyer dia saja yang betul dan betul!!~huh
Bila dpt jadi Lady Boss, dan xberfamily plak mulala dia xbagi org yg berfamily nak bermanjaan dengan family masing2..!~

Tensen beb lau keje bwh LAdy Boss nie, sume xkena..!~! Sampaikan weols rasa nak saje pijak2 kepala dia tau..!~(ckap je tp tarak berani woohoo..)

Salah ke erk lau kita nie jadi typical person????
Apa mksud "Typical Person"??

woohoo sy digelar "Typical Person" oleh Lady boss sbnyer sy terlalu menjaga keburukan mber2 ofis..~! huh
Bukan sy sengaja nk jg keburukan mber2 sy tp bla sy mengadu or beritau the true story sy akn dicop besar2 sbgai "Kaki Bodek"..~!
so lebih baik sy bersikap diam dri dan buat keje sy sudah..!~

Tapi my "LAdy Boss" nie xpuas hati dan ada saje yg xkena dengan keje staf2nyer..!~
Come onla Lady Boss weols sume ada komitmen lain jugak, dan weols bukanla robot yg dibayar oleh company untuk menjaga nama baik dia tp weols dibayar gaji untuk membantu negara..~!

Sudahla dia thu yg division dia kekurangan staff sedangkan division weols handle cases yg besar2..~! dan weols harusla keja dengan cepat tnpa perlu memikirkan dri weols sdri..!!~

Masakla lau ada sepuloh boss cengginie..!~!
Dia jadi cam separuh ingatan plak bla xpenah rasa hidup berfamily dan weols plak yg xpasal2 kna jd fmly dia xkirala time keje or xkeje..!~

Wahai LAdy Boss, janganla anggap weols nie sume robot yer..!~
Dan janganla praktikkan cara keje cni dan masa u jadi boss dekat PAris dlu..!~
Dan tolongla yer bla weken hak weols aalah hanya utk family dan bukan utk Lady Boss semata2..!~!

Nie kira pestime dapat Lady Boss yg terlajak umor dan terlalu bossy..~!
No wonder xda pakwe yg sanggup nk kwan sb apa kata dia black/white itu jela noktah..~! non ado tukar kaler2 pelangi yer..!~

Nie yg wat sy xsbar nk tgu 4tahun lagi nie..!~ Sbnyer time tue nanti dia da pencen..~!
Cepatla masa 4tahun tue, da byk kali try pejam celik,pejam celik tp stil xbergerak pn masa..huhu

Bila tensen2 nie mulala rasa nak buat yg bole menhappykan dri sy nie!!!!!
Rasa nak buat balik nie jer nti..~!


LoVeaQsHa

2 comments:

~ Lady ell ~ said...

alahai..kesian.nasib kamu lh zura..kalau tk gaji tk on.nk komen lebih2 pun akak tak tau,sbb akak tk merasa...

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.sabar je lah kak! ;)

Blog Widget by LinkWithin