Wednesday, December 30, 2009

Sambungan...Rindu Kenangan Dulu2..

Da thap gaban, power Rangers buhsan hrusla sy teruskan keje gile marathon dok wat netry citer psl dolu2..!~
Nie kira thap nak mengimbas zaman kegemilangan la sgt..!~huhu

Sila lihat picta dibwah..lau sape teror yg mana satu sy????
Lau pndi mata anda memang bole dguna pkai selama 100thun lg..!~!hoolahoola

v
v



Gambar nie masa unit sy buat kursus dekat Terengganu thun 2004..~!
terkinja2 weols ok nk pegi jenjalan,syiok giler sume da tergedik2 plus gatai xsbar nk jauh dr fmly..!~AhAKZ..

Niela mber2 sy yg perasan vouge da bass la kekunun..~!*termasukla sy..!~
Yg xbestnyer skrg biler tgk gmbr nie sy jer yg lom ada ank lg..*sob..sob..*
Tapi biler tgk gmbr nie msti cenyum sorg2 smbil tue siap ckap giler betul ms nie mmg kepoyoan weols terserlah tau..~!

Sbnrnyer ada lg 2org kot xsilapla gadis2 yg geng sy tp ms nie deols lom msuk unit sy lg.!~dalam gruop nie syla yg paling garang skli walhal ada jer yg paling tua dlm group nie..!~
Tp sb dia tecik sgt wlpn umo da tua,hahaha
Leh kutuk sb cnfirm 100% dia xbaca blog sy..!~(Lau bc lantakla)

Tpi sy nie garang or sombong ke?????
Rmai kata sy sombong dan takut nak tegur lau lom kenal..~!
Bukan apa sy nie jenis penyegan dengan org yg lom kenal,tp bla da kenal org pun naik meluat plak asik pot pet non stop!!~hikhikhik

Garang memang dr azali da xbole nk ubah..~!
garang2 pun hati manyak baik tau..!~ *Lau xcaya cuba tny org sblh..??hah??
kekekekeke

sape lagi nak nengok gmbr sy masa muda belia yg cute2 tue????
ish..sbr2x jgn rebut2 sy tau rmi nk tgk gmbr sy lg kn????
xper tgu next story ok!!!!!
(gilo apa sy arini???half2la kut..)

Aci x lau laps nie sy boh gmbr jer xpyh cite apa2..
Bkn apa penat plak rs nak menaip jer hah dr pg td..!~
Kira uols pndi2la buat citer sdri berpandukan gambarajah yg diberi tidak lebih dr 400 patah perkataan..!~


LoVeaQsHa

2 comments:

Gugu Gaga Zafran said...

rasa2nya zura yg no 2 dr kiri kn??? tul x?? zura ct nk tnya skit la..td dok bc entri2 zura yg bulan march, zura de jual g ke perfume ??? mcm berminat nk beli la...de x??

Diarihatiku1976 said...

wow... jumpa gambo lama.. seronok ekkk..

Blog Widget by LinkWithin