Wednesday, December 30, 2009

Rindu kenangan lalu...

bila time xda keje nie tetiba plak saje gatal2 nk tgk album2 lama dan terjumpa gambar nie trus jer pegi scan..~!huhu

*picta taken July 2005@ Redang Island*

opss!!!!! i didn't again..
ai terpaksa sensoredkan mukanyer sb manala thu dia nie sdra mara uols ke apa ke xpasal2 jadi hot n spicy plak karang!!~

Masa nie kelab ofis weols wat percutian skandal kt Pulau Redang..(Nape plak percutian skandal??)
hahahahaha..sy yg memang baik alam nie br tahu rupanye orang ofis sy rmai yg berskandal ngn seofis deols tau..~!
Sian sy kan,almaklomla sy nie xbape rmai kwan lelaki kt ofis sb deols kata sy sombong..~!

maafla sy bukan sombong cuma sy xpandai nk mulakan persahabatan..!~
jadinyer sy dengan hal sy sdri jela even kwn2 ofis sy rmi yg bertemu jdoh ngn kwn ofis sy jugak..~!huhu

dan thun tue jugak kiranyer geng2 sy hot stuffla..!~bujet paling cun la tue,perahsan sguh tau~!
dan deols xbrni nk rapat ngn sy sbnya my mama also satu ofis jadi deols takot my mama marah lau deols rapat ngn sy..~!huahuahuahua

So hny dis mamat jela yg berani tegor sy ms ari 1st day weols kt Redang..!~
before dis sy satu department ngn mamat nie, tp maklomla dia xpndang sy yg selekeh br pestime koje kn jadinye idakla pndi nk melawa2 or vouge2 lebeh2..!~

Da lepas setengah thun keje brla aii tunjuk taring aii yg tajam nie..wakakakaka
yg berani tegor sy hnyla dis mamat yg berani lebeh2 time ari 1st weols g redang tau..!~(but i like)kekekekekke

pastue kn.........
xmola citer lebeh2 lagi nanti ada plak yg hentam sy macam2 lg..~!
nie sume hnyla kenangan tinggal kenangan..~!
saje jer pung gatai2 nk boh dlm blog nie lau x sy xda idea apa nk semakkan dalam blog nie..!~!

sbnrnyer sy rindukan orang nie.............................
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

???????????????????
hahahahaha acah mak enon..!~

babai nak pegi lunch..~!soke sb prosperity chicken da kuar,so ai nk pegi melantakla~!


LoVeaQsHa

3 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.eh mcm kenal je laki tu
.tu mcm pakwe kite jek
.hahahhaha mne de ;p
.alaa kak, nape tutup muke die
.nk tgkkkkkk

HaLuSiNaSi said...

hahaha.. skandal time keje opis mmg perkara besa tu..

zura@iwan said...

hehehe...wahh dasat yer percutian skandal tuh...zura lawa tu yg depa segan nk tegur kut...hikss

Blog Widget by LinkWithin