Wednesday, December 30, 2009

MALAS...

ermmmmm....dah hujung2 tahun nie mulala malas nak keje!~!
sbnyer........ramai cuti dan ofis pun jadi senyap sunyi keje pn xbape nak ada jadinyer mulala rasa nk mengulor jer..~!

Ngantuk plak rasa..~!~ Macam nk tdo jer tp xbestla tdo kt ofis lau lepak2 kat umah brla best leh guliks2 depan tv..!~huhu

Tinggal sehari jer lagi kita nak tinggalkan 2009..!~
Rasanyer banyak impian 2009 yg tercapai lagi..!~
Jadi harusla carry forward ke thun 2010 plak kn!!!~

Nie yg mula nk list balik azam dan impian untuk 2010 plak, tercapai xtercapai lom thu lg dan hrusla perlu updated stipa thun baru..~!huhu


Bila da penyakit malas nie menyerang, ada rasa macam nak stop trus berblog2 nie bgai!!~
Lagipun bukan ada rmi yg ikuti perkembangan sy, so hrusla stop dan bukan org kesah pn lau stop pn..~!

rasanya salah satu azam tahun 2010 nie nk stop berblogla..
BOSANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNn



LoVeaQsHa

2 comments:

HaLuSiNaSi said...

nak stop?

eh, jgn la... suka baca ur blog tau...

zura@iwan said...

aaa mmg zura ramai yg cuti ujung2 thn ni....senyap sunyi gk opis akak nih...

Blog Widget by LinkWithin