Monday, December 28, 2009

Kerana Mulut Busuk Macam Longkang.....!#@*


Kerana entry nie, adala sorang umat nie dok bermuka buku dengan sy masa cuti 3ari lpas..~!
wah memula dia plak yg kemain teruja bc blog sy..!~
Xsangka berminat jugak mamat keras nie nie nk singgah blog sy tue tau..!~

Memula okla sy layan jela tiap soklan yg dia tnya tue..~!
then makin rancak plak dia tnya segala bgai smpkan sy mula terfikir "mamat nie cam da lebeh jer smpkan dalam2 kelamin sy pun nk tau"..
pastu dia ajak sy kuar kekunun kuar beramai2 ala2 reunion gitue..~!
so sy pun kata okla tapi diala kna arrange kan sb sy malas nak buat sb gerenti separuh jalan jer!!!~

Tapi time nie pun sy da mula malas nak lyan lagi sb da naik buhsan pun ada..!~
Bla sy nk off9 dia kta ada soklan nk tny..~! *sy dalam cuak pn bgla dia chance tny apa dia nk tny*Sy nie kan xsuka fikir burok cpt sgt tp lau laki sy wat hal mmg cpt jer sy burok sngka*!!

Bole tak dia tny sy nk ke tak bby???opkosla sy nak da mmg tue yg sy hajatkan dr mula2 kawin dlu!!~ kut ingt nak tny psl ank angkat ke apa!~
Tp buat sy menyirap bla dia ckap " Lau zura nak ank,sy bole bg ank..Tp zura knla *******dengan sy,sy rs suami zura yg problem tp malu nak ngaku..So zura tnjuk kt dia yg bkn zura bermasalh,sy akn tolong zura smp zura peknen.."
WAT DA HELL ayat dia....Sguh kurang asam ok!@!

Ingat sy desperate sgt ke smp nak buat bnda2 haram camtue????
Apa guna dia kemain bg segala nasihatla, soal agama bgai tp belakang perangai lebih dr syaiton..!!~
Kesian sguh pada bini dan anak2 dia..~!

Sy benci dengan kawan2 yang cengginie..~! Sudahnyer terus time tue sy off9 dan delete trus dia dr list friend sy..!!~
tolongla yer, sy luah sume nie dlm nie bukan untuk minta kekosongan!!!~
nie blog sy suka hati sy nk tulis apapun!!!!!!!!!!!!!!1



LoVeaQsHa

11 comments:

AmiYs said...

gila ke apa mamat tu..

IsMa said...

syaitan bertopengkan manusia la tu

illa said...

Nie kira lelaki kuang ajau tau...bapak org plak tu..kesian kt family dier..jagn layan lg dier tuu..huh

Nurhayati said...

bengong nye laki tu..
kalau gatal sangat nak main..cari la pompuan tepi jalan tu..huhu

psiko la laki ni..jgn layan zura.

Ibu_Mysara Syauqeena said...

ish mamat ni suka hati dia jer..ingt zura desperate sgt la kot..tak pon dia yang dah mereng kot..ish apa nyer laki camtu la.....bolayan je sis....abaikan manusia yang nak amik kesempatan camtu....

Diarihatiku1976 said...

jgn dilayan org mcm tu... nasihat tak ikhlas tu..

leadleedeea said...

mmg sentiasa ader manusia yang akan mengambil kesempatan dgn masalah kita..n worst, menghina kita..

sabar laaa zura eh..

zura@iwan said...

ishhh mamat tu x keja len dh kut...ntah dia yg desperate kut...ignore je org2 cm tu zura....

Baby Lyana said...

ade gak mamat camtu...memang gila...hihih

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

giler keh-ji mamat tuh.. hengat kite neh org pmpuan sesuke-suki jer nk mnyerah bdn kt mane2 jantan ker melainkn suami kite sndiri..?? kesin kt bini mamat tuh..klu lar dia taww prangai laki dia cenggini, msti dia kecewa.. hampeh punye jantan..!! (kan ahkak dh emo..)

ape2 pun zura kena tabah..neh smua dugaan dlm brumah tngga..byk2 b'doa.. rezeki tetap ade..cume cpt dgn lmbt jer..

~ mizzAmy ~ said...

OMG!! gila ke apa mamat tuh? ingat zura desperate sangat ke? eeeiii..... tak ingat MATI ke, tak ingat benda tuh HARAM ke..

zura, dah nak 3 tahun amy blogging. satu je nasihat amy, jangan layan sangat strangers yg add YM tuh. memang pelik-pelik ajer perangai diorang.

Blog Widget by LinkWithin