Wednesday, December 30, 2009

Countdown 2010..

ish tinggal sehari jer lg nk masuk tahon baru..!~
dalam teruja nk masok thun baru tp rs sedih jugak nak tinggal 2009 yg penuh suka duka pahit masam manis nie sume..!~!

Hope 2010 bawak perubahan besar dalm idup sy..~!
dan sy harap azam sy utk lebih beramal dan baiki sgla kekurangan sy~!

So ada ke sesapa pegi countdown esok???
uish sy da lm xpegi countdown sejak kwan dengan laki sy..!~

dlu aii nie leh than jugak giler2 dan pantang ada segla macam party musti ada jer sy..!~
tp tuela picta2 lm telah banyak dbakar supya hilang sgla bukti2 keburukan sy..!~hehehe xdala sb malas nak kenang zaman2 jahiliah dlu..!~


Lau nak kira pasal countdown2 kan sy memang dr tecik da salu diajak pegi tengok bunga api kt datran..!~
Ayah sgt suka sgt tengok benda2 cengginie jadinyer harusla dia angkut sy dn along&mama..~!
smpkan tiap thun lau ada citrawarna ke,merdeka day ke new year ke lau xpegi tgk bunga api sy bole jd meroyan seantero kt umah tue..!~!

Jadinyer hrusla ayah sy bwk jugak..!~
Kira lm jugakla sy mula benti meroyan nie bla da mula menginjak remaja(cehh..ayat xhengat..)
skrg da xheran sb lau musim perayaan or ada event apa2 kt umah mama musti ada bunga api live depan padang umah..!~

Sbnya jiran weols yg kaya raya tue sudi bg weols jadi penonton saksikan dia tembak bunga api yg sejibi2 sm cam kt dataran ke,KLCC ke, genting ke..~!
lau uols xcaya esok malam mehla kita berBBQ kt padang umah mama sy..huhu


owh miss HARD ROCK CAFE..
masih terbayang dalm ingatan weols celebarte New Year dekat hard Rock nie..!~
happening giler sb plus dapat mkn n goodies free dr Hard Rock sbnyer my BFF wat bfday party dia kt ctu..!~!

tp syg picta lgsg xda sbnyer dah dbuang oleh sy sdri yg takot bhan bukti djumpai oleh bdk ofis yg guna pc sy lpas sy kuar dr ofis lm..!~
time dlu bodo lg xthu lgsg pasal pendrive nie bgai..~!(sila gelak tutop mulot..)

uols sume ada plan apa2 ke malam esok????
sy lau xda plan apa2 dok umah jela,buat solat hajat dan teruskan misi malam jumaat..hehe
yela kata nak dpt bby lahir 101010..~!
(xkesahla even laki aii kta dia xmandul so hrusla dia buktikan kn?????)

untuk thun baru bulan baru nie jugak sy da sediakan plan sebabnya besala awal2 tahun nie ofis penuh ngn agenda baru..!~
jadi hrusla sy managed ari sy dengan sebaiknya..~!chewah*

k la nanti sambung next plan sy utk thun 2010..~!



LoVeaQsHa

3 comments:

Gieyana said...

wahhh..munga api..akak masa keja kt KL dulu mmg suka g nengok munga api ngan kengkawan..miss tht time tooo!huhuhu

byk planning for new year yer..gd luck k!

Jiey^Mien said...

tahun lepas rajin buat recap 2008, tahun ni cam malas jer..
=(

mamaelly said...

hahahah ini malam countdown ek...elly dok umah je..dah malas nak beramai2 kat padang2 sambut tahun baru..lagi2 dengan perut cam nie.tak mo ajar baby dalam perut benda2 cam tu...hehehehe...

Blog Widget by LinkWithin