Tuesday, December 15, 2009

BLACK & WHITE PHOTO Contest

Nie adalah contest yg ke2 sy saje nak join..!~ Xkesahlah menang ke xmenang ke janji saje suka2 nk meriahkan contest nie..~!
Lau menang satu bonus buat sy kn!!!!~



* create an entry (bukan Sticky Entry) with the title BLACK & WHITE PHOTO Contest. tidak perlu elaborate panjang lebar because i myself kalau nak masuk contest tak suka buat entry yang bercerita. sebenarnya kalau takat hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :) -DONE

* upload ONE BLACK & WHITE PHOTO OF YOURSELF. ye gambar DIRI ANDA SENDIRI yang hitam putih yuk and leave a comment on this post that will directly link back to your post. -DONE

* copy the above logo and paste it on your entry and please...link it back to this entry ye kawan-kawan :D (oh ye, you might want to resize the logo to fit your column size. sebab photo ni saya upload guna photobucket!) -DONE

* this contest ends on 25th December 2009 -DONE

v

v

v

(Niela gambar yang dipertaruhkan..)


Sy pun xnak jelaskan panjang lebar pasal gambar nie..!~ rasanya skli pandang jer pun da thu erk musti nie picta masa weeding sy dlu..!~
Suka tengok picta hitam putih nie sb nmpk sy sguh klasik gitue,ala2 Miss World India/Malaysia..hehe

So pada sesapa nak join contest nie lehla pegi ke blog The Camera Junkie..
Cpeat tau tarikh tutup 25hb nie..(Tarikh sy tunang thun 2006..)



LoVeaQsHa

1 comments:

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.aiyooo canteknyeeee
.confirm menang! ;D

Blog Widget by LinkWithin