Thursday, November 12, 2009

Kurang Ajar punyer K******

Dari pagi tadi dok pendam jer nk citer hal nie, geram meluap2 dr semalam!~!
Ingt nk story smlm tp smp umah pn dh dkt kul 12pm non adola nk story, baik tdo trus..!~
Dhla leceh bgai nk transfer picta ke lappy pastu br nk update bgai mak aii leceh bebenor!!~

Skrg rs nk mark jer kaum bangsa nie..~! Kisahnyer pasal kes mlm smlm la..~!
Smlm lpas blik dr keje, balik umah mdi2 sume trus gerak pegi Semenyih sbnyer suami nk amik kete kt umah bos dia!~!

Kuar pun dh agk lmbt lbh kurg 15mnit lg nk ke pkul 9pm..~! Weols pegi berempat ajak skli azie dn hubbynyer!~
Jalan agak sdikit jem bla dh msuk area pekan Semenyih, ingtkan ada accident ke apa rupanyer ada kerosakan jalan!!~

Cett!! Menyusahkan betul tau,lg nk cepat smp lgsg jd lmbt dgn jln jem dn berlaku plak sdikit accident melibatkan kete weols dn kete pmpuan bgsa k**** nie..~!
Sy dn azie dok belakang, weols sbukla dok pot pet bgai..!~

Tetiba jer kete weols berenti kt tpi jln..!~ Time nie hubby azie yg drive kete..~!
Hubby azie dn suami trus meluru kuar, rupa2nyer deols tercium bontot kete pempuan k**** itue..!~ weols yg kt blkg nie cam terpinga2 sb xdgr lgsg bunyi apa2 ms terciom bntot kete pmpaun k**** tue!!!!~

Thu2 jer tgk deols meluru kuar!~! *time nie dh mula episod serang melulu antra pempuan k**** tue ngn kaum lelaki weols~!*
Yg buat sy pnas hti membuak2 bukan aper, dgn xda rs berbudi bhsanyer pempaun k*** tue meluru kuar trus maki2 lelaki2 itue..!~
Sy jadi pns htila sb ayat2 yg pempaun k**** tue kuarkan amat kesat dn tjam skli..!~ *tetiba ngn kuasa veto yg aii ada tnpa rs gentar trus aii sound tue pempaun k*** ...~!

Nie antra perkataan yg pempuan k*** tue kuarkan yg watkan sy ilang sbar dn naik hantu..~!
K** : Ko buta ker? mcm maner bwk kete? xnmpk ke kete aku kt depan dh bg signal ko trus jer langgar kn!!! bla..bla..bla..bla..(membebel tnpa rs apapun,yg lelaki2 itu cuba bersikap gentle dgn bersuara selembut yg bole tp pempuan k*** tue trus terusan memaki hamun cam org giler..)

Sy apa lg jd pnas telinga trus meluru kuar dn memulakan episod perang mulot..!~ * hei, u xbole ke ckp elok2? kitaorg bkn sengaja nk langgar u,tp ckp tue cubala berbahsa ckit..!~ U nie xda adab lgsg erk,main sound ikut suka jer..!~*
Pempuan k*** tue sound blik sy; Ei ko diam yer..!~ AKu nk kol abg aku skrg, shut up u..

Binawei punye k*****..!~ Rs time tue nk lempang jer mulot dia..!~ Lpas dia hbs kol abg dia, ms tue dia dh slow down muka pn nk nanges jer!~
Time nie hubby azie memulakan buah bicara sound dia elok2; ha, kn bgus u ckp elok2 camnie..Nie tidak dr kuar kete td u trus maki2 ckp kasar2..!~ Nsib baik kami bkn org jht,lau u kna ngn org jht yg saje2 langgar kete u msti jadi apa2 kt u..~! Lau u ckp elok2 dr td,kta leh settle cr baik aper..!~

K*** tue jwb; Xdala aku sgt terkejut tau! yela aku br siang td cat nie kete,tba2 ko sudh langgar kete aku tau..Hbs calar dh,mstila aku mrh,,!~Lgpun ko xnmpk ke aku bg signal??Hbs mcm maner mau buat skrg?aku nk ko byar aku psl langgar kete aku..!

Ala setakat cat tertanggal nk mnt gnti rugi kejadah apanyer!~ Dia xthu yg kete sy lg truk sb cat kete dia melekat kt kete sy..!~ *Lau cantek kaler cat xper gak* Kecoh nk mampos!~ Kalahkan org bwk Porsche,pdhal bwk Kancil lm jer pn..!~*

Masa nie, hati mmg tgah panas giler..~! tetiba Azie leh bg idea nk soh msukkan dlm blog, kekonon nk amik picta pempaun k*** tuela kn..!~Jdnyer sy kna posing kekonon Azie nk amik picta sy la..~! # Perasan kn skirt kaler oren tue, ituela pempuan k**** mulot longkang..!~

Time nie abg dia br smp, memula ingtkan bapak dia sb nmpk tua rupa2nyer abg dia la...!~
Abg dia rileks jer, xda kecoh2 cam ini pempuan k****..!!

Time nie azie beria2 nk fokuskan muka pempuan k*** tue..!~ Tpksala sy berlakon, sudhnyer muka pempuan k**** xdpt muka sy gak yg hrus interframe..!~

Kete putih tue adala teksi yg abg pempuan k**** tue bwk..!~ Maybe abg dia keje bwk teksi kot!!!!~

Alahai hrus muka sy jgk yg penoh dlm entry nie..!~ Abaikan jerawat yg tetba dengki nk muncol bwh bibir aii tue..!~ Dh ada rs cam Tok ti plak rsnyer..!~ *Ahakz*

Klakar giler time nie, mn taknyer Azie ada hti nk jadi reporter tp amik gmbr pn xbpe pass lg..!~ Sib baikla sy nie bg idea bernas soh Azie berlakon wat2 amik gmbr sy..!~ Sudhnyer mmg sume ada picta sy..!~ hehehehe

Time nie dah nk settle la..!~ Suami setuju nk byar dia Rm20 kekunun nk bg pempuan k**** nie snyp..!~ Padahal abg dia ckap nie sume ckit jer, polish blik ilangla sb tue bkn calar or kemek cm sb kesan dr geselan jer..~!

Tp pempuan k**** nie ttp jgk bsing dn mau weols byr jgk..!~ Dia kta xksh bpe aslkan knon byr sb slh weols langgar kete dia..!~ *Ciss,WTH la nie k******..!!~
Nmpk sgt cam pempuan k***** estet..~! Lau ko stkat nk RM20 nie, amik jela..~!
Xda weols kempunan pn...!~ Kt blah tpi tue adala gerai mkan melayu..!~

Deols kt kdai mkn tue sume merungut2 suh pempuan k**** nie balik jer..!~ Deols kta kecoh giler, kna ckit jer tp bsing mcm org ilang akal..!~

Tp weols pn agk bernasib baik sb kwsan nie merupakan kwsan Melayu jd xdala kaum pempuan nie wat kecoh kt ctu..~!
Lau tak, msti weols truk kna belasah..!~ Patutla bgsa pempuan k**** nie sdri ckp, lau jmp kaum pempuan k**** nie dgn ular; #Hrus bnuh itue org dlu br bnuh itu Ular..!~ *Mksdnyer fham2 jela kn!!!~

Huh, puas hti ko dpt RM20???? Dpt duit br nk blah!!~ Lau x memekak sesajo kt tpi jln tue..!~
Sib baik kna ngn weols yg baik2 nie, kna ngn org jhat thu2 jer msk paper muka depan "PEMPUAN K******* DBUNUH SELEPAS DIROGOL DGN RAKUSNYER SB PENJAHAT2 TUE XTHAN DENGAR PEMPUAN K****** NIE MEMBEBEL TANPA HENTI"......

Masa tue nanti, mulala fmly terjerit2 terpekik terlolong cam org ilang akal sb xleh trime ank mati kna rogol sbnyer penjahat tue xthan dgr bebelan pempuan tue..!!~
huahuahuahuahua knon cam wat penjahat tue terangsangla..!~


Kita nie kata 1MALAYSIA.. Kaya budi bhasa la apala,kempen xhenti2 suh kta berbudi bhsa..!~Lau ada mslh ke apa ke, cubala ckp elok2..~! Jgnla main serang jer cam saje serah dri nk jadi giler..!~! Cukop pantang lau kita nie dsergah tnpa dgr penjelesan dr dua2 pihak..!~ Come onla malaysia nie kta muhibah,pelbagai bgsa bersatu padu la apala..~! Mcm maner nk pertahankan negara lau trus serang tnpa ada perancangan silap2 br sedas negara dh kna bom dlu..!~


#Ops apa yg sy dh merepek nie??? tetiba plak msuk politik bgai..!~ Nie sbnyer geram yg smlm msh berbaki smp ke saat nie..!~ Lau dpt tumbok muka pempuan k**** tue br sy rs puas hti..!~ Xpun soh dia sembah kaki weols berempat mnt maaf..!~ Br aii rs lega ckit..!!~GrrrGrrrGrr



LoVeaQsHa

9 comments:

illa said...

mmg dorang tu jenis kecoh nk yg amat..tgok ler kt mana2 mmg depa ler yg selalu wat hal..mmg xminat ler dorg nie..lebih2 lagi yg C*** tau..lagi sy meluat sgt2..sbnyer ada la kes tu kena kt sy..harus mark ini org k..

Wife to Firdaus Ghazali said...

mantap tu berita hg nih...leh ha jadi reporter cap ayam ;p hahaha

ikiqzana said...

mmg gila la pompuan tu zura..

Diarihatiku1976 said...

alah biasalah k*****.. tapikan mujur dia nak rm20 tu.. coz kalau langgar montot.. walaupun dia salah brek mengejut ke kan..kita kat belakang tetap salah tau... kalau report tetap kita kat belakang salah....melayang Rm 300.00 tau kena saman..

mamaelly said...

hehehe zura..hubby elly pernah tau..motor hubby terlanggar bontot kereta lelaki k***** nie...sikit je pun..tak de ape2..dekat ngan rumah elly je benda tu.mula2 dia cakap ok..tak de ape2 la..sikit sajaaaa...skali malam tu datang rumah tu...mana dia tau rumah kitorg ntah...dia wat bising kat depan rumah sbb dia mintak bayar RM 200..pastu hubby ckp la tak de cash lansung...dia mintak jugek...nak tak nak hubby elly bagi je 50 n cakap tu je yg ada...dia terus diam n bla...jahat kan..semata2 nak duit..hehehe

ima shhs said...

budush itu pompuan k*****.....:-P

~ mizzAmy ~ said...

sabar jer lah.. if tak teruk, tak yah lah nak bising-bising. amy pun pernah alami 2 kali kena langgar. bising gak lah, sebab bukan salah amy. tapi sebabkan amy nih berani kerana benar, people tak berani nak pijak kepala kita. yer la, amy sorang2 plak time tuh. tapi kereta kemek, logik lah nak bising kan?

Nurhayati said...

takde manners langsung.. mmg la kita akan panas biler ada prang langgar tapi jgn la sampai maki kan.. huhuh..
nasib orang yg dia maki tu jenis baik, buatnye jahat.. dah kena terajang bunuh..;)

mamaadam said...

sabo jela zura akak pun penah kene ngan kaum diorang ni..memang kecoh

Blog Widget by LinkWithin