Wednesday, November 18, 2009

BAD DAY, TERRIBLE MOOD

Nmpk iklan kt atas nie??? arrgghhh...Arinie mmg ari yg teruk utk sy..!~
Start dr pg td smpla ke saat nie, xhabis2 mslh yg dtg..!~ *menci btlla,dgn keadaan dri yg stil xsht lg smp arinie*
Dahla pepagi org2 dekat umah dh mula wat aii naik hantu..!!~
Smp ofis pn ada gak lg yg bertambah jadi hantu...~!

Ish ntahla sush camnie nk idup lau ada saje yg masuk campur hal hidup kita..!~
Macamla dah xda keje lain erk korg sume nak wat smpkan sbuk nk jg hal org lain..!~
Ada gaji ke org dume sbuk2 masuk campur hal org lain nie?????

Xsettle lagi hal kat umah, timbul plak hal ofis..!~ *Nie pun mslh jgk*
Pagi2 lagi nyamok nie dah memekak tny fail yg nk g meeting kul 9pg..!~

Ait!! Itupun sy jgk yg nk kna amik port, walhal tue bukan tugas sy mnla sy nk thu fail apa yg dia nk bwk g meeting..!!!~
Almaklomla bila dh msk ujung2 thun nie, sume nk tnjk rjin dpn boss nk dpt mrkah lebeh dlm SKT kan..!!!~

Tapi agak2la ckit..!~ Xpayahla nk tnjuk kalut sgt, pdhal sume org dh thu yg nyamok nie bukan pndi wat keje pn..!~
Depan boss mengaku sume keje dia yg wat, blkg boss sume keje2 dia sub kt org lain..!!~
*Yg penting dia dpt nm dkt boss*

Ish wahai nyamok, Bawak2la bertaubat..Awak tue bukan muda pn lg, lau wat jahat memanjang takot xsempat plak nk tobat!!!~

Ingat dh settle hal pg td,okla kan..!~ Tup..tup.. ptg da dkt kul 5 dtg kelam kabot tny nape xemail lg report kat division lain sb dateline esok..!~
Eh, kalut betul nyamok nie..!~ Bkn ke dia dah email kt division tue report yg division tue mntk..!!!~
Bila sesuatu pkra tue salah, mulala habis sume nak dgegetnyer~!

tapi bila time betul, harus dia yg muncul ke depan..!~ Tunjukkan kekunun diala yg settlekan masalah yg ada..~!
sukati ko la nyamok, buatla apa yg ko suka..!~ Cm weols mntk nyamok nie jgnla lebeh2 plak kn..!~ *sebabnyer weols dh bli Ridsect yg paling mhl dn powerla..~!
Takot nti sekli sembur lgsg mati sia2 jer nyamok nie..!~


Nie plak mslh kt umah..!!~ pelik betul la, lau ngn org luar kemain baik ngn ngam lg..~! smp xksah hal umah demi nk jga kepentingan org luar..!~
Org luar nie plak, memula nmpk baik!~ Tp bla dh di amati hari2 rasa cam ada plan yg org luar nie buat tau..!~ * Aish ntahla xthu nk komen kaum lelaki skrg nie...!!!!!
~


Logik ke nak buat bisnes tapi tgu org yg nak deal tue dr pg smp ke mlm xsettle????? Nak settle apanyer kater org yg nk deal tue stil xsmp lg!!Hah? org tue naik sampan ke dr London yg tgu dr pg smp ke mlm xsmp2...~!
Bini dok kol dh berapa ratus kali..!!~ Tetap alasan sm..~! Tp mesej kat laki aii lain palk..!~ Pekebendanyer tue????? *Lu pikirka sdri*



LoVeaQsHa

1 comments:

Zura Hasan said...

zura...sy pun penah ade mslh mcm awk yg 'kat umah' tu...mmg benda2 camtu buatkan kite lgsg takde mood...mmg tak paham la dgn laki skrg..ape yg diorg nak..dan ape yg pompuan lain nak dari laki org....

Blog Widget by LinkWithin