Wednesday, October 21, 2009

Teruskan or Stop saje..?

Perkara yg salu bermain2 di fikiran skrg...!!~
Dh setahun rupanyer sy xteruskan perkara nie~!!
Hati rasa nk teruskan tp ntahla xthu bole ke tak, tkut nti stop lg tgah jln..!~!
Sudahnyer nti dri sdri yg sedih..

arghh sush btul nak wat kptsn..
tp lg sush bla kita perlukan kerjasama dr 2pihak..~!
Agknyer org fkir sy yg bermasalah sb tue smp skrg xda "ANAK" lg...!!~ #tue kata org2 yg bermulot busuk najis*

Lau teruskan kt cni sblm nk mulakan rawatan kali ke2 sy perlu rawatan dr sblh pihak lg..
Mslhnyer lau xda kerjasama dr sn pihak GMC xkn teruskan rawatan utk sy..~!
Sbnyer sy xda mslh dr segi peranakan or apa, tp perlu wat Laporoscopy utk lihat sm ada salur sy tersumbat or what..~!

Rasa cam nk wat dr mula kt tempat lain..
Tp tuela kekuatan xda nk set appoiment kt tmpt br tue..~!
Mcm2 perasaan ada; malu+takut+segan+takut keciwa+bkl giler n etc..


* Kalaula jutawan,nk wat IVF beratus2 kali smp berjaya..!!Xpyh sush2 nk kna ikut procedure dr bwh..huhu



LoVeaQsHa

12 comments:

Nur Syazwani Mustafa said...

TERUSSSSSSSS kn sj sis!!!!!xde slhnya...k...usaha tgga kejayaan!!!!

zura@iwan said...

tak per zura...usaha ttp usaha k...kerjasama mmg perlu..kdg2 mmg kita rase kecewa sgt...cm akak alami la..

leadleedeea said...

just go on with da process..
mmg kadang2 kite kecewa tapi..life must go on..

good luck~!

ibu_arifa said...

sedihnyer...saya sampai tak tau nak komen apa..sbb zura kata mcm xde kerjasama dr sebelah pihak tu..
kalo boleh nak zura kuatkan hati, teruskan jugak.. biar kita pastikan betul2..usaha sungguh2..
moga ada rezeki kali ni.. :)

mamaadam said...

Zura kene beranikan diri ok.. ini yang zura nak kan, so go for it! rezeki akan ada sekiranya kita usaha itu janji Allah.. zura kuatkan semangat k

Gieyana said...

Yg penting yakin pada diri..if you think you can..just go a head...B strong to accept whtever the result you'll get k..Insyaallah sinar bahagia tue milikmu jua nnt

Understand ur situation..hurmm..tawakkal dan berdoa pada yg Kuasa k..:D

Diarihatiku1976 said...

kena teruskan... usaha... akak insyaallah tahun depan nak usaha sambung..

mamaelly said...

hai zura..

erm betul kata kawan2 tu...teruskan juga..tak salah kita berusaha kan...ikhtiar...bincang la baik2 kay...percaya pada Allah kay

Nurhayati said...

jgn give up.. teruskan.. insyaAllah rezeki tu datang.

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

zura,
rezeki mmg di tangan Allah.. tp, sbg umatnye, tak salah jika kite berUSAHA.. rezeki x akn dtg b'golek tanpa USAHA.. nie pun slh satu USAHA..dunt ever give up hokeyy.. be strong dear!!

~ mizzAmy ~ said...

lor... jangan give up okeyh!! kena usaha. dan cuba pujuk sebelah pihak lagi. jangan benti memujuk.. ;)

adex-aieda said...

xtau plak akak GMC ada buat treatment nih...baru eik?
kalau dah buat...zura kene teruskan...jgn putus asa...
bincang & pujuk pihak lagi satu tuh..

Blog Widget by LinkWithin