Wednesday, September 16, 2009

SORRY!!

erm lg dekat2 nk raya nie lg kalut plak sy rasa..
masa tue xcukup sajo!!~ mn laie nk kmas umahla, ngn nk settle keje ofis sblm cotila mcm2 lgla smpkan cam dri sdri xterurus!!~
sy pn dh lm xmengemas blog sy nie, bkn sb apa bla dh smngat nk update ada sajo yg mghalang..tmbh plak line tenet kt ofis problm!!~
Nk update kt umah,bla dh jmp sajo uchuk sy lgsg dh xingt laen dh rs nk berkepit 24jam sesajo..hohoho (hehe uchuk adlh bntl bushuk sy yer!!bkn 18sx tau..)

Dan sy juga xsempat nk update pasl entry teka teki..
wlpn xda sape yg teka kedua2nyer dgn betul tp tetap ada hdaih utk Lucky.no..
dn sy nk mnt maaf skli lg hdiah tpksa sy pos slpas cti rya yer sb non smpt nk balut dn pegi pjbt pos!!~ hrp2 bersabar erk..
Pemenang utk Lucky no. akn sy umumkan dlm entry laen skli ngn apa brg2 yg sy soping last weeks erk!!~

Ampun sgt2 sy terlalu bz smgu nie..
ngn nk prepare brg2 utk sy blik umh mama sy dis friday ngn seterusnyer blik kg!!~
Dis year rya blah sy dlo jdnyer rya thun nie sy sefmly akn blik mlka dn muar,Jhr..
so lau ada sape2 yg blik mlka or dok mlka lehla kita gather2 erk!!~
tp sy xlama kt melaka dn muar sbnyer rya ke3 ptg sy dn sang suami akn terbang ke kdha plak; yakni kg sang suami..!!~ (huh bla msk sajo cite psl kg sang suami mulala wat mood sy sgt down!!~)

Tp xpelah sy fkir sb raya jd sy trime sglanyer dng hti separoh rela..
Lgpun sy telah d'motivasikn oleh mama sy soh blik jgk sb fkirkan psl FIL dn MIL sy!!~
Jgn fkirkan psl org laen..huhu
Btlla sy hrus set mind yg sy blik sn sb rya dn sbkan FIL n MIL sy!!~
sy dh wat perancangan dr start smp sn hnggala ari sy blik cni..

sy akn terbang blik sn rya ke3 ptg..dis year weols lik sn dgn cr fly away by AIRASIA sbnyer mls nk penat2 bdn naek kete..
sbnrnyer ada reason laen; raodtax kete mati esk sb nk pki duit utk rya sang suami kta lpas blik dr coti br nk renew..huahuahua
best ckit leh trbang tgi2 smbl buang sgla kekusutan sy nti!!~

Apa yg sy melalut dh nie..
entry nie xda kna mgena ngn title..huhu
maap erk sb teremosi plak psl blik2 kg nie!!~

Pasal pemenang utk teka tei tue akn sy umomkan dlm entry laen..
wlpn xda sape yg teka betul utk kedua2nyer tp ttp ada Lucky no..
tankz pd sape2 yg sudi join teka teki mgu lpas!!~

picta nie adalh gabungan dr soping kt Sogo n MV mgu lpas dn 2mgu lpas..apa yg sy bli???hehe akn sy publish kt entry laen erk!!~huhu


LoVeaQsHa

7 comments:

~ mizzAmy ~ said...

kesiannya.. tak per, busy kejap jer tuh. sekali setahun je nak busy lebih-lebih ni. hehehe...

apa-apa pun selamat hari raya. ;)

LoVEaQshA said...

hoho..btlla Amy..
tp saje jer gedik2 wat bz lebih2..hoho

Ok..selamat ari rya jgk..berhati2 bla lik kg..

Gieyana said...

Selamat Hari Raya yer Zura...hati2 n moga selamat smpai yer...

Sabar byk2 k..dugaan tue..:)

zura@iwan said...

sbr byk2 k....jgn tensen2...hikss..

slmt hari raya....maap zahir batin...

LoVEaQshA said...

kak gieyna

selamat ari rya jgk kak..
maaf zahir&batin..

insyaalh kak..
semoga perjlnan akak selamat pegi dn blik erk!!~

LoVEaQshA said...

kak zura@iwan

selamat ari rya kak..
maaf zahir&batin..

insyaallah kak xkn bln baik nie pn ada org nk sktkan ati kita jgk kn!!~

Anak Pendang Sekeluarga said...

Sabda Rasulullah s.a.w:
Maksudnya: ” Bagi orang yang berpuasa ada dua kegembiraan. Pertama, kegembiraan ketika berbuka (atau hariraya) dan kedua, kegembiraan ketika bertemu dengan Tuhannya kelak”. Hadis riwayat Imam Bukhari dan Muslim.
Selamat menyambut hari raya Aidil Fitri dari saya,andai kata tersilap bahasa,maaf dipinta ye..hu3
Harap boleh tukar link…..lepas nie…(add la saya)

Blog Widget by LinkWithin