Wednesday, August 12, 2009

Sape nak ikut??

Pg td tetiba kakak ofis pgl sy..katanya ada hal ckit..
memula dh cuak almk pejal plak kn,da wat slh pape ke..
bila msk jer blik dia tnjk sesuatu..pnjg jer n keras plak tue!!~
cam pelik tny dia apa bnd nie..dia soh bc..
iktkan mls nk bc nk soh dia ckp jer sb time tue ngah sbuk bc laen..

dia ckp dia dpt invitation dis strdy..tp dia xdpt pegi sb ank2 xda sape jg n hubby dia outstation..
dia tny sy nk pegi ke tak!!`memula cam blur jer sb xbc kn biler tgk trus nk..
bila dh tgk btl2 cam xnk plak..dia siap pksa soh pegi sb rugi dh dpt invitation kn..cm replace tmpt dia jer!!~sy cam blur jer..
perlu ke nk pegi kn bila fkr2 blik..

dhla tgk nm kt kad tue pn cam pelik jer..xpenah dgr pn!!~kut2 pegi nti kna jual ke apa ke..
mber ckp xper kita google tgk btl ke tak nm kt kad nie..
cik google tlh bantu weols dlm solve dis problm..
skli tgk2 owh my GOD..manyak seksi lorrrr!!~
memula mmg xnk pegi sb fkr nk ajk sape,pastu cam malu jer nk tgk fashion show camnie..
tp mber beria soh pegi sb rugi katanyer..dia kta lau sy xmo pegi dia nk bg kt org laen..
cett tmak plak tue, xbg kt org laen soh smpn jer!!~ Bole cenggitue??
stlh dtmbh tolak,drb bhgi akhirnya sy stuju..
tp mslh skrg sape sy nk bwk sb mn mber yg ajk sume da hal strdy nie.huhu??!!~

Mber sy siap kol tmpt nie nk tny bole ke replacement nm kt kad tue n leh x bwk sorg lg kwn..
then dat gurl ckp bole so dia replace nm mber sy kpda nm sy..
n dh reserve utk 2person!~ problem is xtaw nk bwk sape dis strdy..
then dat gurl siap pesan Guyz not allowed in dis function..
shitto..of cosela sy pn xmo ajk guyz utk dis function..including my hubby also..cett amat memalukn ok if our husband tgk dri others gurl time function tue..
lau sopan2 xper gak dhla function nie sumenyer pkaian 18sx..canot..canot!!~

adui fenin pala pikir nk bwk sape dis strdy...
n sy dh mula berkira2 nk soping bju bru, beg n kasut br utk pegi dis fashion show!!!~auww hrus sy pn bgya gak dat day...lalalala
anyone interested go dis function wit me???
dis function will be held on dis strdy at 2pm, venue Hotel Royal Bintang Damansara..



LoVeaQsHa

7 comments:

ummuabdullahsyaakir said...

Salam Zura..eem seronknya dpt jmputn.eem klu saya kat Msia,blh jugak saya offerkn dri nk ikut...hehe

LoVEaQshA said...

ummuabdullahsyaakir

salam..
tuela kn lau awk ada kt cni leh ikut kita..
xpelh next time lau awk lik msia ada jmptn kita bwk awk jelh..hehe

mamaadam said...

uik ada jugak ke fashin lingerie show.. ish3 pelik2 la skrg ek.. tp takpela pompuan je pegi

Gieyana said...

wahhh..bestnyer....

nak ikut..nak ikut...hiks!

LoVEaQshA said...

mamaadam

haah kak dunia skrg maju sume dh ada..

LoVEaQshA said...

kak gie

Nk itut?jom,bole..bole..
zura reserve uk kak gie erk!!~

zura@iwan said...

hahaha...g je la lyn pesyen show tu...free kan...kekeke..

Blog Widget by LinkWithin