Wednesday, August 19, 2009

1st Contest Yg nk try Join...

~CAPTURE NUMBER 000776~



Oklah... memandangkan aku mmg dah cadang nak bagi hadiah ke korang2 yang rajin2 'click2' ke blog aku so, kat sini aku nak war2kanlah 'My 1st Contest'.... Utk permulaan nih aku nak bg hadiah kpd sesiapa yang dpt capture 000776.... Senang jer kann... Jadi pada sape2 jerk yg dah dapat 'capture' nombor tuh sila 'print screen' dan email ke : imashhs@gmail.com beserta maklumat seperti berikut :-

~ Nama penuh @ samaran (suka ati ler kan nak buh nama caner2 pun, janji hadiah sampai ke org yg betul ekk...;))
~ Alamat...;))
~ Jantina (ini amat perlu...;))
~ Saiz baju, kasut dll (bagi jgn tak bg ekk...;))

Jadi kawan 'blogger' semua....apalagik...click2 ler ekk....;))

p/s : 'Contest' kedua akan di 'publish' pada hari sabtu ini....;))


Pd mber2 sume yg suka sgt msuk contest2 nie uols msukla contest kt blog akak nie plak!~ nie link blog contest
http://ima-shhs.blogspot.com/..
Mehla kita memeriahkan kt contest nie plak yer!!~


LoVeaQsHa

9 comments:

mummYaeesh said...

leer..ingat dia yg wat contest..cis!

LoVEaQshA said...

mummyaeesh

non getila kak nk wat contest2 nie..

zura@iwan said...

aaa...ingt ka kamo yg buat contes...kakaka

Baby Lyana said...

ingat zura yg wat contest..patut la dok carik counter tu x jumpa2...haha

Nurhayati said...

tue la sama cam kawan2 lain, ingatkan zura wat contest.. hihi

LoVEaQshA said...

kak zura

kekekeke..non geti la kak wat contest2 nie!~

LoVEaQshA said...

BabyLyana

hehe bkn nk knakan tau cm nk gtau jer psl contest nie!!~

LoVEaQshA said...

nurhayati

hehe non thula kak!~
nti lau zura wat contest akak msk tau..hehe

zue_annie said...

la ingat zura yg buat hikhik

Blog Widget by LinkWithin