Tuesday, July 14, 2009

Ada rasa jeles tak?????

Smlm rzeki murah btul wlpn sy perlu kuar duit cab smp rm15 untuk smp ke umah...Mcm dok area banglo plak sb mhal gile cab kt kl sentral..
Sy mlas nk tgu hubby sb dia wat OT smp pkul 7+ jd sy tpksa korbankan duit utk blik dlu...
Bkn apa dah ngantuk giler sb mlm smlm xleh tdo rupanya gusi bgkak..Adoila suka sgt mulut nie wat surprise taw..

Spnjg jalan nk ke kl sentral dlm pala otak nie terbayang2 la cake SR..sb dh lm xmkn teringin plak..Tp bila fkirkan money xbape non ado jd sy trus padamkan impain yg xjd kenyataan itu..
Ms tgah jln2 kt kl sentral nk g bli kupon cab tetiba ada org langgar dngan begitu rakusnyer!!~
Time tue mulala nk mrh sb jln ckit pnyer bsar kita jgk nk d'langgarnya..Siap dh kna #~*$ la org yg langgar sy tue..(Padan muka)

Knon nk mrhla nie skli toleh, almk cam knal la plak..Sy pnya mber lm ms keje kat Land Ofice Wlyh..(Wow Syai,ko mkin mnrik mmg da bomb la..)
Dia tny g mn jln cpt jer, sy ckp arr nk blik cpat nie ada hal..hehe saje tpu dia sb dia gerenti akn ajk borak lelm dlu..
Sbnrnyer mls nk borak lelm nti dia akn kuarkan soaln yg xsepatutnya!!~
Dia ajak tman pegi Midvaley, owh tidakkkkk..
Then dia ajka tman g Famous Amos jap sb nk bli present untk bdk ofis dia..huhu
Yg itu hrus pegi sb mn thu rzeki terpijak dptla cookies sedas dua kn!!!~ngehngehngeh

Dia tny yg mn rs cantik, sy pilihla yg ada bunga n cekelat skli..Ms nk bayor dia amik 1lagi yg bntuk ala2 baldi tue..then trus bayo...
Sy tgu kat luar jela, bila dh byar trus dia bg 1paperbag kt sy...Ayat malu2 siput:- "Eh, apenie Syai? Nape plak bg kt aku? Bkn ko bli nie kata nk bg bdk ofis ko ker?" Tp tgn dh pgang sipi tali paperbag tue... " Ala amikla nie, aku bli yg nie saje bg ko..Lgpn ms ko kwin dlu kn aku br brsalin so xdpt dtg kduri ko..Sowi erk lmbt bg prezen.." Wah tnpa segan tnpa silu trus ku sambar bag itu..Rzeki..rzeki..

Tp xsmpt nk amik gmbr dia n borak lm sb dia pn nk kejar ms dn terlalu crowded kl sentral tue..Xkn tetiba plak nk amik gmbr mcm xbetul jer kn!!~
Weols jmp pn xlm lpas tman ia bli brg weols berpecah dn meneruskan pjlnan ke tmpt yg ingin dtuju...




Hati xsbr sguh nk balik sb nk tgk apa yg dia bg...pdhal mmg thu dia bli apa saje jer knon2 nk surprisekan dri sdri..

Ala2 cumilnyer.. Secumil org yg dpt ini prezen..yuhuuuuu

Cantek kn ini baldi???? Klaula ada baldi corak cenggini confirm sy bli dn ltk dlm blik air...Biar nmpk menarik my bathroom...hehehehe
Sygnya nk mkn cookies dlm baldi nie..Tp skjp jer tue,smbl tgk2 tv nti msti ngap jgk..Tp smp ke arini msh blom terbuka lg ini baldi pelekat pn msh terlekat rapi lg!!!~
* Pict agak kelam sb pki camera hp n non edited sb picnik bengong 2/3arini....


LoVeaQsHa

14 comments:

mamaadam said...

uik sedapnyer lama tak makan beskot ni

~zuraiwan~ said...

jeles2...teman2 org dpt hadiah ek...sedap2..

LoVEaQshA said...

mamadam : akak nk? meh cni....

kak zura : jgnla jeles..haah camni zura nk tman sape2lg la mn thu dpt lain plak..hehe

neezareef said...

ala klu tingin nk mkn SR bli la slice je..sian dia tahan nk mkn

bestnye cookies...nk skit

RaFFLeSiA MeRaH said...

rezeki murah la tu namenyer, apepun alhamdulillah....

LoVEaQshA said...

kak neza : tuela ingt japg nk g blila..terbayang2 classic cheese..
Nk ke?meh cni zura suap..

kak raflesia : haah kak murh rzeki zura smlm..wlpn kuar rm15 tp dpt brg hrga rm20..hehe

Gieyana said...

owhh..comeyyy! tp mahal sket kat kt situ! Kalau akak walaupun mahal, tp hati berkenan...still rembatttttt!:D

May Belle Love.....Amelynshaz said...

aku pun kene bg baldi la... aku tak dpt wed ko aritu..sebab aku pun kenduri belah husband.. wakakakak tp aku beli baldi carrefour dh la..belui warne merah. ok la tu...sm je warnenye..jgn marahhh

Ena Qaisya said...

hahaha poyos gak adik akk sowang ni ek..
nak tu amik je la.. takyah berlakon :P

LoVEaQshA said...

kak gie : mmg pn kak, tp lom smpt nk rembat dh ada org yg murh hti nk bg..hehe

lynn : amboi smp ati ko bg aku baldi care4..Tp xper nti aku boh dhia dlm baldi tue...hahahahaha

kak ena : like sisterla kak...bkn akak ker ajr bia poyo dulu br mesra kemudian..hahaha

Wife to Firdaus Ghazali said...

bak sikit :)

leadleedeea said...

mmg sangat somel laaa baldi tuh..hehe~!! untung laaa teman orang dpt hadiah..jeles~! hehehehee

LoVEaQshA said...

azie : hg nk???satg aku bg k...

sis lead : tuela untung tue...Nti meh zura tman sis leh dpt cenggini jgk x????lehla!!~

Wife to Firdaus Ghazali said...

aku melawak je ritu...

Blog Widget by LinkWithin