Monday, June 22, 2009

Confuse!!!!

Confusela nk wat kptsn yg mn 1...
~Suspen jer kn apala yg sush sgt nk wat kptsn tue....
Yela last week hubby ada mention ajk lik kg dis week@dis fridayla...
Adui lau bole xnk lik n dh pk mcm2 alsn dlm pala otak nie, tp tuela xthu tercakap ke tak hal nie kt dia tkut nti majuk plak..
Byk reason sb apa ku rs malas n berat ati sgt nk lik kg blah hubby..
Rsnyer rmi frens sume thu kn, tmbh plak my adk ipar pn ada blik skli...huhu
LAu bole xnk jmp dia smp dia dh beranak..Skrg nie dia lgsg xda rs nk jg hti ku nie wlpn ku thu dia xterpk psl hti ku..
Tp ntahla lau bab2 isu yg sensitip nie cpt jer nk wat ku terasa..
Mmgla ku rs rindu nk lik kg yg nyaman jer sb keliling umah sume nyer sawah padi tp tuela tkut nti hati nie bkn lg rs tenang lg rs panas adala!!!`

Lebih kurang camnila view kg hubby kat kedah..Kiri knan dpn blkng sume sawah!!!
Time ujan sonok arr sb sjuk jer,kna time kemarau masyallah pnasnyer cam terbakar kulit2...

Tetiba plak pg td ms dok borak2 ngan bdk ofis dia ada tny nk x g tgk Rossa perfom kt Life Center dis Strday..
Wow best tue bkn sb apa dpt ticket free mber dia ada keje ctu kot!!!
Dia ajak pegi sb tiket free n dia xda kwn nk g tgk konsert tue..
Ku lau bab2 free nie cpt jer n tmbh plak Rossa yg cute miut cam ku nie plak yg perfom...(suke..suke..suke..)
Tp xthula mn 1 nk g...
Sbnrnyer hti lebih pd konsert Rossa sb xnk lik kg tkut hti terluka lg..huhuhu

Apa pndpt uols???? Rsnyer msti uols suh lik kg kan tp ku xnk nti hti nie menangis sb djadikan bhan pd org2 yg xpenah fhm perasaan org lain..


Suka sgt ngan Rossa nie sb kiut miut cam sy....
Lagu2 pn best ala mendayu2 gitu...
wwwuuuuuaaarrgggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
Mn satu nk pegi nie??????

9 comments:

neezareef said...

yhu..br leh msk blog zura nih

pstt..nk tumpang iklan
vote for afiq kay!

http://bigboy-uzma.blogspot.com/2009/06/undi-disini-sticky-mode.html
A0018

TQ

Nur Syazwani Mustafa said...

akak...wni sokong akak p tgk rossa...ehhehe.. i likeeeeeeeee....kalo hby akak x kisah akak xmo balik kg,apa slh nya kan akk tgk rossa tu....kalo terpksa balik,ln la jgk cite nya kan..lama la akk menyepi..nape???bz ke???projek ku dgn mu pun mcm xde apa yg memberangsang kan...snyap mcm tu je...ni dh bulan 6 dh pun...kan...

mummYaeesh said...

wei da tukar link ke??nape mcm tak nampak jerk hapdet!woohoo

bestnye kg ada sawah..teringin sangat nak pijak sawah!

diskus dgn hubby dulu tgk mcmana!

SITI NORSYAKILA said...

hmmmm.. sian gak bila zura cakp macm 2.. ada sebab yang kadang2 buat hati kita sedeh. tapi kan zura.. hubby xtahu ka problem zura.. n cakp terus terang dgn dia tntg hati dan perasaan zura?? zura mesti ada jawapannyer kan.. selagi xluah suami kita xtahu apa masalah terpendam kita

ima shhs said...

ZURA oh ZURA, Sbgai kakak, nih nasihat tuk zura...

Syurga isteri terletak ditelapak kaki suami...huhuhu... buat suami tersenyum dpt pahala besar tau...!! Pedulikkan apa yg org nak kata, janji dia sayang kita...:)) Menuruti perintah suami selagi ianya tak bercanggah dgn ajaran Islam itu adalah wajib...:p

Tp, as a human being, kalo dah tau mende yg nyakitkan ati tu kan wat per kiter nak sibuk2 gih cari pasal. Kita gak yg makan ati nnt...

So, pikir2kanlah yg terbaik k...

Apapun, akak tetap support zura !!

~zuraiwan~ said...

dik...jangan cm tu...sabar je la byk2...akak phm keadaan kite sama, mmg akak akui kalu nk blk kg hubby mmg rase cm serba slh..sbb depa akan btnya..tp kite pk positif lah...nk buat cm mn kan...dh blm rezeki kite...depa x terima suka hati depa ler...

LoVEaQshA said...

kak neza : yeyeye,dh leh msk blog..
Tp kn kak niza zura stil xleh msk blog akak,stiap kali zura msk kn cm kuar yg tpi2 jer...
Lau bole msk blog akak sure zura vote ok!!!~

wani : Ikut hti mmg nk g tgk Rossa..Tp xthu lg nk g mn 1,smp arini xda kptsn lg..

Nape xjd projek kiter???Nie nk mrh nie..Babap krg...Cian dia kna babap yer!!!~Xpela dik slow2 ok lau penat/stress kekdg xjd gak diet tue..

LoVEaQshA said...

kak wati : Eleh jelesla tue!!!~
Mn ada tkr linkla,sm jer...
Cam kna pki spek jer????huhuhu

Nk pijak sawah ker???Mehla ikut kita lik kg,nti leh rermi pijak sawah pastu tetiba kna gigit ngan lintah...wahwahwahwah

siti : zura dh ckp siti tp cam biasala dia cm kaat sabar..Sb bkn dia yg kna ckp2 sini tue!!!~
Xpela skrg zura dh xksh apa dorg nk ckp,yg zura thu nk tgu jer ms ank dia lahir...Sb dia kn lebih pndi dr zura sume dia saje yg betul..
Tankz siti...

LoVEaQshA said...

kak ima : tankz kak,zura thu akak sygkan zura sb tue akak salu ingtkan zura..
Kekdg zura nie suka gak terlepas sume2 yg xptut zura lpskan kt suami..
Yurp,nti zura akn salu ingt nsht akak tue,tankz again kak..Syg akak

kak zura : Btl la kn kak,lau nk ikut skt ati rsnyer mmg zura xkn lik kg sn..Tp nti lg truk dorg ngata zura kn!!!~
So zura kna kuatkan dri n wat xthu jer apa dorg ckp...
Angap cam dorg tue lalat2 yg terbang sb xthu mn nk pegi kn!!!~
(Apa yg ngarut nie????)

Blog Widget by LinkWithin