Monday, May 4, 2009

XDA TAJUK

Xthu nk boh title apa tp sbnrnyer saje jela nk ngimbau zmn childhood dlo2..Ari jumt lpas adala mber skol lm kol dia suh join FB..sbnrnyer dh lm ku join FB tp skrg sjk ada blog dh kuren ckit FB tp last week tetiba mber kol tue yg rjin FB skli..
Rupa2nyer rmi dh mber2 ms skol primary n secondary dlm FB tue..Jd akhirnyer penantian ku berhasil sb dh jmp mber baik ms skol rndh dlu..Rs cam nangis jer sb ku ngan dia dlu mmg rapat sb byk kenangan pht/mnis weols taw!! Slh satunyer ku xleh lupa ms dia kna pkul ngan teacher sb xsiap keje ku xsmp ati tgk dia kna pkl ku pn kata kt teacher ku xsiap gak keje so weols sesm kna berdiri n kna pkl ngan teacher..adui sktnyer kna pkl 4x ngan bulu aym!!huhu Tp tuela kenangan yg xleh lupa,rupanya2 mber ku tue pun dh kawin last year..Sonok taw dpt jmp mber2 lm adala dia boh ms skol rndh tp ku segan nk boh dlm nie sb ku kiut sgt time tue,lau x xkn rmi kakak2 drjh 6 nk amik ku jd adk angkt..auw malu tul...

Nie slh satu gmbr ms skol rendah dlu,ms nie drjah 6..Weols ada tarian endang utk majlis apa tah xingt la plak..Lau uols terror yg mn satu diriku???Lau sape teka btl mmg terror argh..Nti dpt pezen!!!(Btl xtpu) Leh main teka2 skli kn..
Nie plak ms Form 5,last year kt skolah menengah..huhu sedih taw sb akn terpisah ngan mebr2 clas!!Niela clas yg plg bising n wanted sb mcm2 hal yg jd,lau sape yg clas nie dlu msti ingt apa2 mslh yg berlaku dlu kn???? azie hg ingt dak??? yg nie pn cuba teka yg mn 1 ku??LAu btl ada pezen(xtpu taw)
Gmbr nie ku grab dr FB fazira..Dia kata sbnrnyer gmbr nie dh dia ptg2 sb msk dlm album tp dia kuarkan blik scan boh dlm FB sb nk bg mber2 lm ingt..TQ fzra,ko mmg rjin..Nie ms weols g knduri kawin bdk clas weols,Mazuin thun 2004 kt sentul.
Lau uols perasan yg belakang pki bju kunin free hair tue azie(firzie)hehe Nota kaki; Hg jgn mare yer zie..alu uols teror yg mn ku????
Time nie sng nk teka kn sb gmbr clear,xkshla jnji lau sapa teka btl tiga2 pict nie nti ku bg pezen!!!
Nota telinga; Pn azie n x's bdk cnvent xdbenarkan sm skli teka yer sb korg mg dh thu!!!!


LoVeaQsHa

8 comments:

Ena said...

adehhh gambo kecik nonet nak suh teka ek..tak aci ni tapi akak try teka gambar 1st tu yg baju itam, ken pelekat ungu kalo tak silap akk.. kalo yg baju skolah tu, mmg kompem tak nampak pape ihiks...

~~zuraiwan~~ said...

amboi...mengimbas kenangan lama ek...hehe

leadleedeea said...

zura...jemputlaaaa dtg ke umah akak yg x sbrapa tuh..huhu..c u there~!

mummYaeesh said...

hmanggg aiii..mana nak teka muka pun tak nampak..adeh kocik bebenor kekdahnye..hadoyaiii

Noina said...

sori..ala buat kecik2 jer..panggil mana yang ada no phone..klu announce kat blog kan bahaya plak..org tak dikenali yang dtg..hehe..culik nabila ker..hehe..pikir bukan2 plak...

alamat ina:
Blok 37-04-08
Pangsapuri Sri Langkawi 2
Gombak Setia
53100 k.l

atty's said...

besh je tgk gambo lelama..nanti leh kasi anak cucu lak tgk..

mamaadam said...

hui meriiahnye.. nostalgia...

Wife to Firdaus Ghazali said...

buruk tul aku time tu kan???mcm la skrg lawakan?hahaha...

Blog Widget by LinkWithin