Thursday, May 28, 2009

sawang!!sawang!!!~

Stlh hmpr 2mgu xm'update blog brla arini ada rs mood nk update tp bknla spt salu siap ada pict kn!!nthla lately nie kemalasan melanda jiwa dgn teruk skli..

Agk2nya mgkn sb rs penat n letih sgt sb tue rs xda mood nk update blog,lgpn rsnyer blog ku bknla ada yg salu nk follow pn kn!!~ so lau xupdate pn xmnjdi mslh..
Mslh lain sb mgu lpas cm ku sorg jer yg ada kt ofis mber sowg lg g krsus jd ku kena tgung 2keje skli tue yg wat rs xterkejr sume nk wat dlm 1ms kn!!
Jd sb tuela blog nie ku biarkn bersarang n hmpr2 nk pupus dimamah lelabah~(apa pnyer ayt merapu nie???)
So pd yg sudi follow blog nie tgula en3 slnjutnyer!!Byk sguh yg nk dcurhkan dlm nie tp tgula bila emosi dh stbil..Lgpun strt cti skolah nie tlalu bz ngan kazen2 nk kwin jd ckit xbyk ku akn jd yg kira sbuk gak arr(lalalalalla!!)
Nti ku akn publish en3 ngan picta2 skli okies!!!!!
Pd yg merindui dri ini sbr yer nti ku publish gmbr latest ku yg xbpe nk kecik2 lg nie,,huahuahuahua!!
adioz~~~~!!!!

7 comments:

Ena said...

pesal smp emosi tak stabil tu dik?
jgn r cmtu, kak ena tak sabar nk tgk n3 tbaru zura.. cpt emosi elok ye dik

Gieyana said...

akak tertunggu2 citer dr mu tau...cepat ler publish n3...winduuuu kamu..take care yer..
~ oh ya..vote for Nureen k..

LoVEaQshA said...

kak ena : hehe..sbnrnyer emosi mls tue yg lbh..hehe ok nti zura update blog ok!~

kak gieyna : miz u2..ok ntikan en3 zura yg dh basi ue ok..
jgn mnth plak bc sb dh basi giler2!!dun wory i will vote 4 nurin!~

neezareef said...

jgn serabut2..relax

ima shhs said...

zura...kiter serupa...kiter seruper...hahahah...

Nurhayati said...

cepat update!!! hihih

leadleedeea said...

zura...update ur blog pleaseeeeeee...hari tu x sempat nak boraks pon coz akak sebuk dok melayan hubby jd MC kat melaka ari tu..huhu

Blog Widget by LinkWithin