Thursday, May 7, 2009

missin my buddy

"BILA TERASA RINDU KUSEBUT NAMAMU..."


Sjk ptg td rs xbest jer sb apa uols nk thu???Uols msti fhm mksd pict kt ats n bait ayt tue??Mmg skrg ku tgh rindukn sesorg,sape erk???
of coursela ku tgh rindukan my hubby..
Nape?? msti uols tertny2 mn pegi hubbyku kn??
Ptg td hubby kna outstation smp ahd kt Kdah..
Niela 2nd time tdo sorg witout hubby..huhu
Ms 1st time dlu ku kna g krsus induksi 2mgu tp dkt jer,so ari2 hubby dtg jmp..
Nie dhla jauh nk jmp camner kn??
msti uols pelik nape xikut kn umah mak mertua kt kdh gak..
hubby thu ku xsuka dok sn sowg2 lau hubby xda so sb tue dia xbg ikut sb dia kna keje,nti ku borink plak dok sn xg mn2..
Br bpe jam dia g dh rs rindu plak..
Yla sejk kawin mn ada weols berpisah lau ada pn pisah g keje jela..
Xda bntl pelik utk beberapa mlm nie,ala xlena tdola..
Sib baik ada uchuk tp xsm sb msti ada uchuk ngan bntl peluk,huhu
Adui lmbtnyer ari ahd xsbr nk tgu hubby blik..
"Huby cptler blik,borink arr xda mber nk gduh"..
Nota telinga : Sory erk mber2 teremosi plak mlm nie,msti uols kata ku ngada2 erk!!!Xpela nie luahan ku kt blog sdri kn bkn nyer ku g tempek kt blog org lain kn!!!

LoVeaQsHa

7 comments:

Gieyana said...

alaaa siannya dier..akak pon kalau x dak hubby tercinta rasa kosong n boring jer..selalu gak kena tinggal biler dier outstation...

her name is nani N she want to become a success businesswoman said...

ala ciannyer kt zura...shabar shkit erk...(^_^)

mummYaeesh said...

cis..mula2 baca and tgk gambar, ingatkan nak story pasal mlm ni khamis malam jumaat...woohoo..

oklah tu kena tinggal..kan ke sygkan isteri tinggal2 kan...jangan marah!hik3

ima shhs said...

sabarlah dik.... sabar tuh berkat !!

TiNiE said...

alaa...
sabar yer..
dia g atas dasar keje kan..
esok2 balik la tu..
salam singgah kembali...

LoVEaQshA said...

kak gieyna : Mmgla kak rs borink jer kn!!

kak nani : Sbrla nie lau xsbr dh ikut g sn..hehe

LoVEaQshA said...

mummyaeesh : amboi akak ad gak pk pink yer!!
Uish bhya ikt pepatah tue,nti lau tgl trus merana diri,tp hubby syla yg merana..
hahaha

kak ima : Tuela mn thu berkat pasni dpt rzeki bby palk erk!!

kak tinie : Yela kak,sbnrnyer borink sb zura ber2 jer ngan dia!!
Time kasih..

Blog Widget by LinkWithin