Tuesday, April 21, 2009

TAnkz AwArD

Award nie brla ada ms nk upload dlm blog nie,lately 'M' melanda jiwa..smpkan adala homework yg blogger2 bg xsettle pn lg..Ntila yer ada ms ku wat..

Award nie cute sgt sb tgk gurl tue..Award nie dpt dr kak ieda(TQ)
AWard nie plak dr kak gieyna..TQ

Award nie dr Kak ieda gak..TQ


Award nie pun dr kak Ieda gak..TQ


Award nie dr sis Lead..Cute tul combination colours,sweet..TQ
Award2 sume sudh ku cilok dr blogger2 yg sudi bg kat ku,skrg ku nk bg plak award nie pd sume yg ada join dlm blog ku nie;kak ena,kak ima,kak rafflesia,wani,azie,kak zura,kak neza,kak ecar,kisahsyaida,mummyyaeesh,n sume yg join blog ku nie..Amik taw,nti ku wat spotcheck kt blog uols sume....hehe



LoVeaQsHa

10 comments:

ima shhs said...

Thankss zura.... malu pulak rasanya kat zura nih...huhuhu...

Nnt akak ambik awards tuh ekk...

ummuabdullahsyaakir said...

salam,ok zura..akk amik..tapi akk tempek dlm beberapa hari lagi ye.
Terima kasih sudi bagi pada akk a.k.a blogger baru junior mior lagi.
Oh,ye jmput dtg blog n undi Abdullah yea:)

LoVEaQshA said...

kak ima : Amik taw,nti nk spotcheck..ala malu apa plak..
Ikhlas nie..

ummuabdullahsyakir : Ok,nti zura nk wat spotcheck..
Orait i will...

mamaadam said...

zura nak amik gak boley? :) nak jugak!!! tak kira

LoVEaQshA said...

mamaadam : Ish amikla,mmg zura bg kat sume blogger yg ada dlm followers zura n blog list..
Nti zura nk spotcheck...

Ena said...

untuk akak ek dik..
tima kasih bebanyak..
akan akak abadikan ia di dalam ati ini cheewahhhh

LoVEaQshA said...

kak ena : Amik taw,jgn xamik..
Nti zura nk spotcheck stiap blog..hehe

syaida said...

zura..nti ieda amik eh..lom sempat lg ni ha:D

syaida said...

thanz tau

Ena said...

dik sayang..
nak p PWTC ke Ahad ni?
tolong belikan akak novel bleh?
meh no akaun bank, akak masukkan wit

Blog Widget by LinkWithin