Thursday, April 2, 2009

GERAM!!!!

xthula nape lately nie rs geram sgt....nk sound jer owg tue..kekdg xfhmla ngan owg zaman skrg nie apala yg nk direbut2kan pdhal sume nie bkn apa sgt pown..Bnci tul la nape nk bersaing ngan ku????Dh lm ku tgk je dia nie tp dlm diam2 dh melampau sgt..Mls nk ckp lebih2 sb dia ada dmana2 jer ku ada..Eeee...geramnyer ngan umat nie...nape erk ko cam xpuas ati jer ngan ku????
Jgn smp ku sound plak..pdhal apa yg ko wat ku xpenah pown nk msk cmpur tp bila time ku sbuk jer ko???Ko ada mslh ngan ku ker????Ku rs cam nk msk kan dlm berita jer psl hal ko nie,ko nie ada mslh dengki ke?Pd ko sume owg msti nk kna lebihkan ko dlm sume hal..Bole ko nak wat camtu tp kna pk gak ko sape,jgn gunakan owg lain utk kpntgn ko tue..Pd umat tue tlgla berubah,sedarla diri tue ckit..Kita sume nie sm jer tp lau ko rs ko ada kelebihan tnjukkan tp jgn melalui owg lain dn pekenakan owg lain...Ku xsuka ada kwn yg camni????Lau ko terasa fhm2 sdrila ku dh lm than ngan sikap ko nie...
sb thap geram aku dh thap GABAN!!!!!


11 comments:

Wife to Firdaus Ghazali said...

apa ke hal nya nih my frenz...????bengang sungguh hg nih...aku letih woo...byk nak iron...mai ar tlg aku...sok hg blk gombak ke apa?

LoVEaQshA said...

aku bgang tul ngan sorg umat nie,cam xpuas ati ngan aku jer..
aku ingt kot dia saje jer tp mkin lm aku tgk dh melampau,ntila aku gatu hg sape..
aku blik sbtu kot sb esk lau jd mak aku tdo umah aku..
aku pown br nk suh hg ironkan bju aku,bole???

leadleedeea said...

sabar ye zura...spesis mcm tu mmg ade kt mana2 jek..

LoVEaQshA said...

Tuela sis tp geram gakla..dh geram thap GABAN nie..huhu
xhbs2 nk sabotaj kita..
Owg camni pown ada lg zamn millenium nie..

Jasmeen said...

Salam zura....thanks ya sudi jenguk blog akak...
nak order bleh sajer...akak kat sek.24, shah alam...
zura kat mana??

Wife to Firdaus Ghazali said...

aku charge ironing kt hang murah je...sehelai rm5...ok x???

Ena said...

sound je dik...
jgn kasi muka..
nanti kalo kasi muka, makin melampau2 ihiks... ok tak?

ima shhs said...

Alah... tgh geram ker dik...saper ler yg busuk no atinyer tuh... dulikkan jer...mcm bagus ngat...

Sabar yer dik... insya Allah, Allah bersama org2 yg sabar...amin

neezareef said...

ayokkk..sabo jgn geram2

Jasmeen said...

Nak order bornis cheese tu yer zura...??
Akaknyer kek ni sumer self pick-up...dly only s.alam area...
Kalo zura btul2 nak, email detail pd akak yer...

LoVEaQshA said...

kak ena : Mmg ingt nk sound tp xsmp ati sb lau owg tgk pown cam muka baik sgt,nyampah muka nmpk jer baik..huhu
kak ima : tuela kak sb sbr tue yg msh leh than lg wlpn owg tue mmg dh thap melampau..hehe
kak neeza : puas ati kak sb dpt lpskan geram,wlpn xlpas kt owg tue sekurg2nyer dh lepas yg tersimpan dlm ati nie..huhu

Tankz yer kakak sume sb men'cool kan' zura yg tgah pns mengelegak..

Blog Widget by LinkWithin