Thursday, April 2, 2009

Anak oh Anak

hehe..msti sume pelik apahal ngan title anak tue..actually bkn ank ku pown tp nk cite psl ank mber hubby..mgu lpas tdo umah my mom kat gmbk..mber hubby tgl kat blkg umah jer,dia dh ada ank..dlu ms ank dia xknl owg lg salula hubby wak lik kat umah my mom..dia suka sgt ngan ku sb dia tgk muka ibu dia sm cam ku yg ala2 tmbm tue,hehe..tp bila dia dh knl owg dia dh xnk lg g umah ku n klakarnyer dia nmpk jer pntu gate umah ku dia akn meraung cam owg kna pkul..huhu pelik sguh ngan rafisah nie(nm bby tuela)
tp mgu lpas pkcik dia kwn hubby gak bwk dtg umah my mom..memula dia xnk msok pown tp hubby umpan kata ada air dia mmg suka main air..memula xnk msuk siap jengah kat tpi gate jer tp xthn kut tgk air tue meleleh kuar trus msuk..
tgkla gelagat2nyer..dpt main air suka siap posing lg bila ku pgl nk amik gmbr dia..best tgk gelagat bdk2 nie tmbh plak br dpt kaki tue yg main redah jer nk g mn2 pown..
LoVeaQsHa

4 comments:

Nur Syazwani Mustafa said...

ololoolohhhh comei nya dak tu....pndai ehhh...pntang nmpk air,trus xtakut nk masuk...mmg pndai....

LoVEaQshA said...

mmg comei..dahtu suka sgt wat muncung2 knon buchuk..pdhal dia yg buchuk..hehe..
nape akak xleh comment wani??

Wife to Firdaus Ghazali said...

comeinya.....sonok tgk bebudak camnih...

LoVEaQshA said...

Aku teringat Tisya bila tgk bdk kenit nie,pnjg akal skrg wlpn tgi xckp lg..

Blog Widget by LinkWithin