Monday, March 23, 2009

smlm br lik dr umah my parenz kat gmbk..ingt nak g pasar kat greenwood tp xda parking plak sb dh jnji ngan azie nk anta bju kat dobi dia..pas anta bju kat dobi dia hubby ajk snggah pasar sentul..knon mls nk bli lauk mentah sb mgu nie mmg lik lmbt mn smpt nk msk..tp terlupa kn ahd nti nk mkn apa plak..hehe..
tp bli lauk xbyk cm bli utk ms shri jer sb mgu dpn lik umh my parenz lg..wuargh3x..
niela menu utk ari ahd..msk simple2 jer dok ber2 jer pown..
sotong goreng,kobis goreng,sambal ikan n ikan goreng..
sumenyer goreng..haha leh mkn smp mlm tue..

p/s : pn.azie jgn jeles arr..asyk hg jer boh gmbr mknan..sjk dh pndi edit gmbr nie asyk nk edit gmbr jer,time kasih kazenku..


LoVeaQsHa

6 comments:

wani said...

mak aiii...sedapp nya lauk dia...pndai masak upa nya akak ni...hehhehe....

Wife to Firdaus Ghazali said...

ek eleh hg ni la....
aku sbnrnya x tau nak meng update apa...tu yg update lauk je...lagipun aku ni bkn kuar mana...dok kat dobi je...x nampak benda lain da pn.zura ooi :) minggu dpn aku nak pi mkn umah hg laa...

LoVEaQshA said...

wani:akak mmg pndi msk pown,hehe(puji dri sdri)..nti nk rs akak msk dtgler umah..
azie:saje jer nk knakan hg..mgu nie aku lik umah mak akula..tgk camner nti..ko tue suka main2 ckp..nti set blik..

zuraiwan said...

hmm...msk sedap tu...hehe

Wife to Firdaus Ghazali said...

aku x kisah la...saja je nyakat hg...

LoVEaQshA said...

wani : sedap sgt ker wani?jgn xtdo mlm plak,akak takut nti wani asyk teringt msakan akak jer,hehe
azie : dh thu hg mmg saje jer nk knakan aku..dtg time bfday akula,leh kita wat mkn2 ckit ajk lynn skli,(ahakz,jgn dia moody udah)

Blog Widget by LinkWithin